Coaching

Winddanser heeft zich gespecialiseerd in het coachen en begeleiden op zielsniveau en het veranderen van je perceptie op je Leven. Alles is verbonden en wij gaan altijd eerst uit van het geheel en zoomen vervolgens in op de oorzaak van het probleem. We kijken samen welke kracht erin verscholen zit en zoeken naar de schoonheid ervan.

Uitgangspunt coaching

De rode draad in het coachen van mensen en kleine groepen is voor Hetty autonomie, zelfverantwoordelijkheid en zelfwaardering. Hetty beschikt over een uitgebreid arsenaal aan kennis, zoals familie- en organisatie opstellingen, medicijnwielen, transactionele analyse en NLP. Naast deze kennis zijn de klanken van haar drum zeer belangrijk voor haar. Hetty heeft ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en ze is de laatste jaren steeds meer gaan werken met vrouwen. Ze merkte tijdens haar werk als coach hoe vrouwen vaak moeten strijden. Strijden voor een eigen plek, voor acceptatie van wie ze zijn. Voor Hetty is zusterschap, het met elkaar delen van kennis en levenservaring, wat vrouwen in deze 21e eeuw nodig hebben. Het is zusterschap die vrouwen helpt om vrouwen van kracht te worden. Zusterschap helpt om te kunnen omgaan met de stress en de druk van je dagelijkse leven. Het geeft een basis voor meer innerlijke rust en balans.

Persoonlijke transformatie

Als vrouw gun je jezelf vaak niet voldoende tijd voor je eigen proces . Je bent meer en vaker gericht op de behoeften van anderen zoals familie, vrienden en collega’s. Door haar scheiding, na een relatie van vijfentwintig jaar, en de whiplash die ze kort daarna kreeg, heeft Hetty zeer diep ervaren dat alles zijn eigen ritme heeft. Voor haar kan diepe transformatie niet plaatsvinden zonder echt loslaten, rouwen om dat wat er was. Transformatie kan niet zonder acceptatie van wat er is en de tijd te nemen om de toekomst zich te laten ontvouwen. In een periode van diepe persoonlijke crisis kan je alleen overleven en er sterker uitkomen wanneer je meegaat op de stroom. Wanneer je het proces stap voor stap neemt en erbij blijft.

Hetty helpt vrouwen om meer innerlijke rust en zelfwaardering te ervaren en hun eigen kracht en wijsheid te  leven. Om de groei van zusterschap te faciliteren, organiseert Hetty vrouwencirkels. Naast coach is Hetty de vuurhoedster bij Rainbow Lodge Retraites. De Rainbow Lodge is voor haar een veilige en liefdevolle plek om zonder oordeel naar jezelf te kijken. Een bedding voor diepe heling en transformatie.

Ik wil graag een afspraak maken!