Individuele retraite

We hebben allemaal behoefte aan  momenten van bezinning, om ons even terug te trekken uit de hectiek van onze dagelijkse werkzaamheden. Je kunt gaan fietsen, wandelen, sporten of mediteren om je hoofd weer leeg te maken. Soms is dit echter niet genoeg en heb je behoefte aan een grondige bezinning.

Deze mogelijkheid is er bij Winddanser door het doen van een individuele retraite in alle rust, stilte en privacy. Indien nodig kan de retraite ook voor een kleine groep van maximaal vier personen en voor meerdere dagen worden gedaan. Deze retraite draagt de naam Rainbow Lodge en is erop gericht om je innerlijke harmonie en kracht te herstellen, waardoor je een gelukkiger en gebalanceerd mens wordt. De retraite zal je helpen om de relaties tussen jezelf en je omgeving beter te begrijpen, waardoor je heldere keuzes kan maken.  

Omdat deze retraite zeer intensief en persoonlijk is, zal de exacte invulling altijd maatwerk zijn en worden afgestemd op wat jij nodig hebt. De voorbereiding voor de retraite kan eventueel ook via skype of facetime.